Eltel mukana sähköautojen kokoontumisajossa Helsingissä

Eltel osallistui maanantaina 29.4.2013 jo toista kertaa järjestettyyn Sähköinen liikenne Senaatintorilla –tapahtumaan, joka kokosi yhteen suomalaiset sähköisen liikenteen edelläkävijät. Tapahtuma käynnistyi sähköautojen kokoontumisajokiertueella, joka starttasi Kisahallin pysäköintialueelta ja kiersi ydinkeskustan läpi päätyen Senaatintorille. Sähköautokulkueen johtoautoa ajoi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja kulkueen vastaanotti Senaatintorilla elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Tapahtuman tavoitteena oli jakaa tietoa sähköisen liikenteen kehityksestä Suomessa ja siihen olivat tervetulleita kaikki liikenteestä kiinnostuneet edelläkävijät – sähköautoilijat, päättäjät, alan yritykset ja tavalliset kaupunkilaiset.

Senaatintorin tapahtuman järjestäjänä oli Sähköinen liikenne –hanke. Eltel on yksi hankkeessa mukana olevista yrityksistä ja Eltelin rooli hankkeessa on tuoda lisäarvoa juuri infran rakentajana. Eltelillä on maanlaajuinen latauslaitteiden kenttäpalvelukonsepti, joten sillä on erinomainen valmius tuottaa valtakunnallisia palveluita sähköautoille.

Tutustu tarkemmin tapahtumaan tämän linkin takaa

Kuva: Eltelin Peugeot Ion edusti mallikkaasti Elteliä yli 50 sähköauton kulkueen kärkijoukoissa.

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja Ilari Jaakkola
ilari.jaakkola@eltelnetworks.com
puh: +358 40 311 3787