Mats Björkman vahvistamaan Eltel Voimansiirron Ruotsin organisaatiota

Mats Björkman aloittaa 1.2.2013 alkaen Eltel Voimansiirron Ruotsin liiketoimintajohtajana. Uudessa tehtävässään hän raportoi Eltel Voimansiirron johtajalle Fredrik Menanderille.

Mats aloitti Eltelin palveluksessa vuonna 2000 ja tällä hetkellä hän vastaa Ruotsin Eltelin tukitoimintojen sekä kiinteän Telen IS/IT-asioista ja hankinnoista. Uusiin tehtäviin siirtyminen Eltelin sisällä on erinomainen esimerkki sisäisestä tiedon sekä kokemusten jakamisesta ja tarjoaa oivan mahdollisuuden lisäkasvuun.

Mats kertoo uusista haasteistaan seuraavasti: “Ottaen huomioon aikaisemman kokemukseni projektien- sekä liiketoiminnan johtamisesta, odotan innolla siirtymistäni Voimansiirtoon. Tämä on minulle mahdollisuus lisätä Eltel-konsernin liiketoimintojen tuntemusta, lisäksi se mahdollistaa vuosien varrella saamieni kokemusten jakamisen.”

Fredrik kommentoi uutta nimitystä seuraavasti: "Olen iloinen siitä, että Mats päätti siirtyä liiketoimintajohtajaksi Voimansiirto -yksikköön. Liiketoimintamme ovat merkittävässä kasvussa ja Mats tulee vahvistamaan yksikkömme johtoryhmää kokemuksellaan ja taidoillaan sekä johtajana että liiketoiminnan kehittäjänä."

Lisätietoja:
Fredrik Menander, johtaja, Eltel Voimansiirto
Puh. +46 8 58 53 79 80, fredrik.menander@eltelnetworks.com