Gèrard Mohr nimitetty konsernin hallituksen puheenjohtajaksi

Toimittuaan neljä ja puoli vuotta konsernin hallituksen puheenjohtajana, Thomas Berglund on päättänyt siirtyä uusiin tehtäviin. Uusi puheenjohtaja, Gérard Mohr on ollut konsernin hallituksen jäsen toukokuusta 2011 lähtien.

Mohr kommentoi valintaansa: "Minulle on ilo ja kunnia ottaa vastaan hallituksen puheenjohtajan tehtävät Eltelillä. Kuluneiden kahdeksan kuukauden aikana olen vakuuttunut siitä, että Eltelin vakaa liiketoimintamalli, erikoisosaaminen niin tietoliikenne- kuin sähköalalta yhdessä erittäin ammattitaitoisten ja sitoutuneiden tiimien kanssa, antaa hyvät mahdollisuudet tuottoisaan kasvuun. Olen toiminut aktiivisesti tällä alalla monen vuoden ajan ja tuon kokemukseni ja ammattitaitoni hallitukseen sekä johtoryhmään. Uskon, että pystyn auttamaan Elteliä pitämään nousujohteisen kasvusuunnan vakaana jatkossakin."

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana Mohr on toiminut johtotehtävissä useissa kansainvälisissä sähköalan yrityksissä. Näihin kuuluu mm. toimitusjohtajan tehtävät GTIE:ssä vuosina 1992-1999. GTIE tunnetaan nykyään Vinci Energienä. Mohr on toiminut myös operatiivisena johtajana Veolia Waterilla vuosina 1999-2003 ja vuonna 2004 hänet nimitettiin operatiiviseksi johtajaksi Cegelecille. Tässä tehtävässä hän toimi aina vuoteen 2008 asti. Vuodesta 2009 Mohr on toiminut yksityisenä sijoittajana, osakkeenomistajana ja hallituksen jäsenenä useissa sähkö- ja rakennusalan yrityksissä. Mohr on valmistunut Ecole Polytechnique’istä sekä Pariisin Corps des Mines’istä.