Eltel toimittaa AMM –tukipalveluita Halmstadin Energialle och Miljö AB:lle

Eltel Networks Infranet AB ja Halmstadin Energi och Miljö AB (HEM) aloittavat AMM –yhteistyön ja ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien HEMin mittareiden etälukua.

Eltel on AMM –markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Eltelin AMM liiketoimintayksikkö toimittaa valmiita ratkaisuja sekä asiakaskohtaisia palveluita mittarien lukua koskien koko Pohjois-Euroopan alueella. Eltel on toimittanut palveluita yli 800,000 asiakkaalle Skandinavian alueella ja tehnyt yhteensä jo 2,5 miljoonaa mittariasennusta. Eltelillä on hyvä palvelukonsepti, joka koostuu valvonnasta, tuesta ja kenttähuoltopalveluista.

”Kokemuksensa ja organisaationsa avulla Eltel vastaa hyvin palvelu- ja laatutarpeisiimme. Odotamme innokkaina mahdollisuutta kehittää mittauspalveluamme yhdessä Eltelin kanssa.” sanoo Bertil Peterson HEMiltä.

Sopimuksen allekirjoittaminen tarkoittaa sitä että Eltel toimittaa tukipalvelut asiakas- ja tukikeskuksestaan Kööpenhaminan lähistöltä. Sopimus antaa HEMille myös mahdollisuuden hankkia konsultaatiopalveluita sekä komponentteja Echelonin NES –systeemiin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä luottamuksesta mitä HEM meille antaa. Se osoittaa että meillä on kilpailukykyinen ja toimiva AMM –palvelukonsepti.” sanoo David Ingsten, Eltel Ruotsin AMM myyntipäälikkö.

AMM, tai AMR, ovat lyhenteitä joilla viitataan automaattiseen mittarinlukuun.

Lisää tietoa:
David Ingsten, Eltel
Tel. + 46 8 593 785 55, david.ingsten(at)eltelnetworks.com

Bertil Peterson, HEM
Tel. +46 35 190 46, bertil.peterson(at)hem.se

Eltelistä
Eltel rakentaa, kytkee ja kehittää infraverkkoratkaisuja, jotka perustuvat sähkö-, tele- ja IT-tekniikoiden tehokkaaseen vuorovaikutukseen. Eltel on erikoistunut näiden tekniikoiden yhdistämiseen uudeksi, älykkääksi infrastruktuuriksi eli infraverkoksi, joka tehostaa yhteiskuntamme toimintoja. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8 000 työntekijää, ja yhtiön liikevaihto on 1,0 miljardia euroa. Eltel-konserni on laajentanut toimintaansa Pohjoismaista Baltian maihin, Puolaan, Saksaan ja Iso-Britanniaan.

HEMistä
Halmstads Energi och Miljö AB, HEM, on johtava energia- ja ympäristöalan yritys Halmstadin alueella ja sen omistaa kokonaan Halmstadin kunta. HEMin liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua ja yritys työllistää noin 250 työntekijää. Yritys on tärkeä osa Halmstadin toimintaa ja toimii omalla alallaan asiakkaiden ja ympäristön parhaaksi.