Eltel solminut useita tärkeitä sopimuksia Tanskassa

Post Danmark valitsi Eltelin ainoaksi sähkötöiden toimittajaksi EU-tarjouskilpailussa. Eltel ja Cisco solmivat sopimuksen Kööpenhaminan kunnan kanssa verkkoratkaisuista ja teknologiatoimituksista. Lisäksi Syddanmarkin alue on tehnyt Eltelin kanssa sopimuksen puhelinratkaisun rakentamisesta koko alueella.
Post Danmark valitsi Eltelin palveluntarjoajaksi sähköasennuksiin ja huoltotöihin sen kaikissa 350 toimipaikassa. Asiakas Post Danmark suunnitteli tarjouskilpailun myötä vähentävänsä palvelutarjoajien määrää. Eltelin tarjoamat ratkaisut olivat vakuuttaneet asiakkaan ja Eltel valikoitui näin ainoaksi toimittajaksi. Palveluja tarjotaan 24/7/365 pohjalta ja Eltel Networks Operation Center toimii kentän tukena. Sopimus on voimassa kaksi vuotta päättyen kesällä 2014 ja siihen on kirjattu kolmen vuoden jatkosopimusoptio. Sopimus avaa Eltelille mahdollisuuden tarjota myös muita palveluita Post Danmarkille.
 
Uusi Eltelin ja Ciscon Kööpenhaminan kunnan kanssa solmittu sopimus koostuu langattomaan verkkoon pohjautuvista verkkoratkaisuista ja teknologiasta. Uusi järjestelmä mahdollistaa yhtäaikaisen langattoman pääsyn sähköiseen mediaan 35 000 oppilaalle ja opettajalle Kööpenhaminan koulujen kaikissa luokkahuoneissa. Ratkaisu tukee myös tabletteja, jotta oppilaat ja opettajat voivat hyödyntää suosikkilaitteitaan opiskelussa vaarantamatta tietoturvaa. Sopimus on voimassa kolme vuotta ja sisältää kahden vuoden option. Eltelin Business Solution liiketoiminnan aluejohtaja Per Ingermann on todella tyytyväinen uuteen sopimukseen. 
- On hyvin tärkeä kunnianosoitus Eltelille, että Kööpenhaminan kunta luotti Elteliin tässä jännittävässä ja innovatiivisessa tehtävässä. Me olemme iloisia tästä yhteistyöstä ja odotamme pääsevämme julkaisemaan yhden suurimmista ja kunnianhimoisimmista langattomista kouluverkoista Tanskassa.

Seuraava menestys Eltelille on ollut yhteistyö Etelä Tanskan hallintoalueelle tehtävä viestintäalustojen rakennusprojekti. Uusi alusta mahdollistaa videoneuvotteluyhteydet, parannetut vaihdepalvelumahdollisuudet ja uuden asiakaspalvelukeskuksen avaamisen kaikille alueen instituutioille. Sopimus kattaa alueen 16 sairaalaa ja muita terveydenhuollon laitoksia.
 
Lisätietoja:
Michael H. Jørgensen, Sales Director, Eltel Denmark
Puh. +45 52410000, michael.h.joergensen@eltelnetworks.com
ja
Katrin Bente Bjoerstorp, Marketing & Communication, Eltel Denmark
Puh. +45 28785058, katrin.bente.bjoerstorp@eltelnetworks.com