Eltel solmi uuden pitkäaikaissopimuksen Ruotsin ilmailulaitoksen kanssa

Eltelin Ruotsin tytäryhtiö on allekirjoittanut 16.5.2012 uuden pitkäaikaisen puitesopimuksen Ruotsin valtion ilmailulaitoksen (Luftfartsverket, LFV) kanssa. Sopimus käsittää operatiivisen lennonvalvonnan käyttö- sekä ylläpitopalvelut (ANS-laitteet) sekä niihin liittyvät oheisjärjestelmät, verkot ja konsultointipalvelut. Puitesopimus on arvoltaan noin 500 miljoonaa Ruotsin kruunua ja kattaa viisi vuotta, alkaen 1.1.2013. Sopimukseen kuuluu myös optio kolmesta lisävuodesta.

Nyt solmittu sopimus voitettiin urakkakilpailun kautta ja Eltelin vastuualueeseen kuuluvat lentoliikenteen tekninen ylläpito, kuten navigaatio-, viestintä-, informaatio- ja valvontajärjestelmät sekä niihin liittyvät verkot ja laitteistot. Sopimus on koko maan kattava ja käsittää kaikki LFV:n toimipisteet sekä mainitut laitteet.

Thomas Allard, pääjohtaja, LVF, kommentoi sopimusta: “Lentoliikenne on yksi yhteiskuntamme elintärkeitä toimintoja. Olemme löytäneet Eltelistä yhteistyökumppanin, joka ylläpitää tehokkaasti kriittisiä järjestelmiämme. Eltelin asentajat ovat hyvin koulutettuja sekä sertifioituja. Heidän maantieteellinen läsnäolonsa, kattaen koko Ruotsin, takaa meille erinomaisen paikallistuen.”

“LFV on ollut meidän uskollinen sekä pitkäaikainen asiakkaamme ja arvostamme suuresti heidän Elteliä kohtaan osoittamaansa luottamusta. Tämän sopimuksen myötä, voimme jatkaa korkealaatuisten palveluiden tuottamista LFV:lle,” sanoo Casimir Lindholm, toimitusjohtaja, Eltel Ruotsi.

Yksikön johtaja Thorbjörn Sagner jatkaa: “On suuri ilo ja kunnia, että LVF luotti jälleen Elteliin. On myös innostavaa saada vahvistus siitä, että ponnistelumme tehokkuuden, laadun ja osaamisen eteen ilmailualalla ovat olleet täysin oikeita.”

Lisätietoja:
Casimir Lindholm, CEO Eltel Sweden
casimir.lindholm@eltelnetworks.com
Puh. +46 8 593 785 55

Eltel lyhyesti
Eltel rakentaa, kytkee ja kehittää infraverkkoratkaisuja, jotka perustuvat sähkö-, tele- ja IT-tekniikoiden tehokkaaseen vuorovaikutukseen. Eltel on erikoistunut näiden tekniikoiden yhdistämiseen uudeksi, älykkääksi infrastruktuuriksi eli infraverkoksi, joka tehostaa yhteiskuntamme toimintoja. Eltelin palvelutarjontaan kuuluvat sähkönsiirron ja -jakelun, tietoliikenteen, siviili-ilmailun sekä viranomaisverkkojen suunnittelu-, rakentamis-, kytkentä- sekä ylläpitopalvelut.