Fingridin voimajohtojen kunnossapitosopimus Eltelille

Fingrid ja Eltel allekirjoittivat 18.11.2011kantaverkon voimajohtojen perus-kunnossapitopalveluiden kolmivuotisen sopimuksen. Sopimus kattaa Häme-Uusimaan, Itä-Suomen, Pohjois-Suomen ja Lapin alueet. Sopimus astuu voimaan ensi vuoden alusta.

- Sopimus pitää sisällään noin kaksi kolmasosaa Suomen kantaverkosta. Sopimukseen kuuluvat 110 kV – 400 kV voimansiirtojohtojen viankorjausvalmius, yleis- ja erikoistarkastukset, mittaukset, kartoitukset ja kunnossapitotöitä, Eltel Voimansiirron  tuotepäällikkö Matti Seppälä kertoo.
-  Kaikkiin töihin kuuluvat myös tietopäivitykset Fingridin tietojärjestelmiin. Nyt allekirjoitettu sopimus on merkittävä luottamuksen osoitus Eltelin kokemuksesta ja työn laadusta, Seppälä jatkaa.

Sopimuskauden ajan tullaan myös tekemään merkittäviä kehitystoimia liittyen mm. henkilöstön osaamiseen ja kunnonhallintaan sekä palveluiden toimittamiseen. Yhteisistä Eltelin ja Fingridin kunnonhallinnan kehittämishankkeista  on erinomaisia tuloksia jo aiemmilta vuosilta. Myös työturvallisuutta työmaalla painotetaan entistä enemmän.

Lisätietoja:
Juha Luusua, toimitusjohtaja Eltel Networks Oy
p. 040-311 3005