Eltelin toimitusjohtajan terveiset yrityksen 10-vuotispäivänä

Eltel Networks perustettiin 29. kesäkuuta 2001, jolloin Fortum myi IVO Transmission Engineeringin suomalaiselle pääomasijoittajalle. Kymmenessä vuodessa sähkön ja tietoliikenteen liiketoimintaympäristö on muuttunut dramaattisesti. Sääntelyn purkaminen, yksityistäminen ja ulkoistukset ovat olleet iso kannustin yhteiskuntiemme menestykselle ja Eltel on ollut tärkeä tekijä tässä kehityksessä.

Asiakkaamme ovat johtavia verkon omistajia ja operaattoreita, sekä palveluntarjoajia, kaikissa maissa missä toimimme. Haluamme esittää lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme, joiden kanssa meillä on ollut ilo tehdä töitä näinä vuosina. Yhteistyömme on laajentunut 190 miljoonasta 900 miljoonaan vain 10 vuoden olemassaolomme aikana.

Eltel ei olisi johtava yritys Infranet teollisuudessa ilman osaavia kumppaneita. Nämä liikekumppanit tulevat eri aloilta, teknologia, materiaalit, tietotekniikka, talous ja liike-elämänpalvelut, vain muutamia mainitakseni. Yhteistä kumppaneillemme on, että olemme aina yhdessä asettaneet riman korkealle ollaksemme innovatiivinen edelläkävijä. Kiitokset kumppaneillemme.

Loppujen lopuksi palveluryityksessä, kuten Eltel, kaikki on lähtöisin henkilökunnasta. Aloittaessamme meitä oli 1500 henkilöä. Nyt meitä on 8000! Meillä on kiinteät toimipaikat  yhdeksässä eri maassa joissa toimitamme projekteja. Edustamme myös hyvin erilaisia ​​kulttuureja ja tapoja. Meitä ohjaavat  erikoistuminen, yrittäjämäisyys ja proaktiivisuus. Eltel Way on rakennettu näiden arvojen päälle riippumatta paikasta missä olemme.
– Meidän henkilökuntamme, se joka meillä on nyt ja kaikki ne jotka ovat olleet meillä aiemmin,  ansaitsevat kiitoksen siitä mitä tänään olemme.

Näillä sanoilla tänä kauniina kesäaamuna katsomme tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Infranet yhteiskunta ei ole vielä valmis. On kuitenkin olemassa globaali kasvava  kiinnostus jatkaa työtä. Yhdessä sidosryhmiemme kanssa olemme pystyneet luomaan parempaa maailmaa rakentamalla linjoja poikki järvien, metsien ja vuonojen. Olemme tuoneet sähköt  kyliin Afrikassa. Näiden haasteiden jatkuessa katsomme jo uusiin päin.
Tulevaisuuden yhteiskunta on fiksumpi. Uusia älykkäitä järjestelmiä ja laitteita otetaan käyttöön jokapäiväisessä elämässä. 

Yhdessä teemme sen uudestaan ​​- Yhdessä rakennamme älykkäitä yhteiskuntia 21. vuosisadalla.

Lisätietoja:
Axel Hjärne