Eltelin kasvutarina esitettiin M&A ammattilaisille Berliinissä

Ryhmä yrityskauppojen ja fuusioiden ammattilaisia ​​Amerikasta, Euroopasta ja Aasiasta kokoontuivat Berliinissä kesäkuun 9. ja 10. päivä Econiquen järjestämässä M&A Masters Global -seminaarissa. Energia-ala oli hyvin edustettuna. Paikalla olivat sekä sähkölaitokset että teknologia- ja palveluntarjoajat. Seminaariin osallistui myös suuria lääke- ja öljy-yhtiöitä.

Tapahtumaan mukaan kutsuttu Eltel konsernin varatoimitusjohtaja Hannu Tynkkynen kävi esityksessään läpi yrityksen historian sen perustamisesta ja kasvusta johtavaksi pohjoismaiseksi Infranet-yhtiöksi. Puheessaan Tynkkynen korosti myös poliittisen päätöksenteon ja sääntelyn merkitystä  valtion omistamien sähkö- ja televiestintäyhtiöiden yksityistämisessä ja ulkoistuksissa. Tavoitteena oli luoda avoimempi ja vapaan kilpailun markkinapaikka.

Eltel-konserni on tehnyt kymmenen toimintavuotensa aikana noin 50 erilaista yrityskauppaa ja ulkoistusta sähköyhtiöiden ja  teleoperaattoreiden kanssa. Tuona aikana konsernin myynti on kasvanut  190 miljoonasta eurosta lähes 900 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä lisääntynyt 1500:sta 8000:een.