Innostava Eltel Smart Grid -seminaari Helsingissä

Eltel järjesti avainasiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Eltel Smart Grid -seminaarin tiistaina 7.9.2010 Helsingissä ja aloitti samalla Eltelin Smart Grid -lanseerauksen Pohjoismaissa. Paikalla oli alan johtavaa asiantuntemusta sekä koti- että ulkomailta.

Seminaarissa esiteltiin Eltelin uusia palveluita kehittyvään Smart Grid -markkinaan. Kansainvälistä näkökantaa Smart Grid –markkinoista toi IBM:n Energiatoimialan Smart Grid –asiantuntija Jan Dohrman Tanskasta. Suomalaisen energiayhtiön näkökulmaa ja tavoiteasetantaa Smart Gridin suhteen esitteli alan merkittävä suomalainen asiantuntija Kari Koivuranta Fortum Sähkönsiirrosta.

Kiinnostava ohjelma käynnisti vilkkaan keskustelun, joka vedettiin yhteen loppupaneelissa. Sen johtopäätöksenä voidaan sanoa, että Smart Grid on erittäin keskeinen kehitysympäristö, johon niin Eltel kuin muutkin tahot tulevat voimakkaasti panostamaan. Seminaariin osallistuneet kokivat seminaarin mielenkiintoisena teollisuuden keskustelun avauksena. Eltel on mainio esimerkki aktiivisesta Infranet-toimijasta, jolla on hyvät eväät edetä ja luoda uutta perustuen nykyisiin sähkö- ja teleliiketoimintoihinsa ja osallistua näin aktiivisesti koko alan kehittämiseen.

Lue myös: Eltel esitteli Smart Gridejä Lontoossa >>

Lisätietoja:
Janne Raatikainen, puh. 040 311 4528