Eltelin asema Puolassa vahvistuu edelleen

Eltel Networks Olsztyn valmistautuu jakeluverkkomarkkinoiden avautumiselle hankkimalla ZWSE SECO Toruń SA:n.

Eltel Networks Olsztyn on ostanut Zaklad Wykonawstwa Sieci Elektrycznych SECO Toruń SA:n koko osakekannan. Yhtiö työllistää 70 henkilöä ja sen palvelutarjontaan kuuluvat laaja-alaiset voimansiirto- ja jakeluverkkojen sekä sähköasemien rakentamis- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Puolan Toruńissa ja sillä on tytäryhtiö Grudziadzissa. Yhtiön nimi on 1.12.2010 alkaen Eltel Networks Torun SA.

Yrityskauppa tukee Eltelin strategiaa vahvistaa asemaansa Puolan jakeluverkkomarkkinoilla. On odotettavissa, että Puolan jakeluverkkomarkkinat avautuvat tulevaisuudessa riippumattomille palveluntarjoajille, jolloin Eltelin kaltaisille Infranet-palveluyrityksille avautuu lukuisia uusia toimintamahdollisuuksia. Eltel Networks Torun SA:n pääasiakas on ENERGA Torun.

Eltel aloitti toimintansa Puolassa vuonna 2003, jolloin se osti Eltel Networks Olsztyn SA:n. Eltel on tämän jälkeen tehnyt Puolassa 7 yrityskauppaa ja se on nykyisin Puolan suurin sähkö- että telesektorin palveluntarjoaja. Eltel työllistää Puolassa 3.000 henkilöä.

Lisätietoja:
Tapio Leskinen, liiketoimintajohtaja, Eltel Networks Oy
Puh. 040 311 3316, tapio.leskinen@eltelnetworks.com