Eltel vahvasti mukana Saksan matkapuhelinverkkojen kehittämisessä

Eltel vahvistaa jalansijaansa teleasennuspartnerina saksalaisten teleoperaattoreiden sekä kansainvälisten laitetoimittajien keskuudessa.

Kesällä 2010 Eltel mobilisoi saksalaisen, liettualaisen, virolaisen sekä puolalaisen tytäryhtiönsä kanssa maanrajat ylittävän tiimin, joka vaihtoi nykyaikaista 3G mobiilitekniikkaa Saksan Vodafonelle.

Uusin saavutus on kokonaisurakkasopimus kiinalaisen teknologiatoimittajan Huawein kanssa uuden 4G/LTE (Long Term Evolution) -verkon toimittamisesta Saksan Vodafonelle. Eltel osallistuu uuden verkon rakentamiseen Etelä-Saksassa. Eltelin vastuulle urakassa kuuluvat suunnittelu- ja rakentamispalvelut sekä langattoman verkon asennus. Eltel on yksi Huawein johtavista partnereista Euroopassa.

Eltelillä on laaja kokemus Saksan markkinoilta ja palvelutarjontaan ovat kuuluneet suunnittelu-, rakentamis- sekä asennuspalvelut johtaville operaattoreille, laitetoimittajille sekä kunnille ja viranomaistahoille.

Eltel on keskittänyt Saksan toimintansa lähelle asiakkaitaan. Toimipisteitä on mm. Berlinissä, Coburgissa, Dresdenissä, Nürnbergissä ja Westhausenissa. Eltelin Saksan Mobiililiiketoiminnan päätoimipaikka on siirretty vastikään Nürnbergiin Baijerissa, lähemmäs tärkeimpiä asiakkaita.

Lisätietoja:
Janne Raatikainen, puh. 040 311 4528