Aurinkosähköjärjestelmät

Eltel Solar toimittaa kestävät aurinkoenergian ratkaisut suomalaisiin kiinteistöihin aina pientaloista suuriin teollisiin kokonaisuuksiin asti. Olemme kannattava kumppani aurinkosähköjärjestelmien asennuksissa, käyttöönotossa, huollossa ja ylläpidossa. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Aurinkoenergia kannattaa – sekä ympäristön että investoinnin kannalta

Uusiutuva aurinkoenergia on kestävä ja kannattava ratkaisu. Aurinkosähkön tuotannosta on teknologian kehityksen myötä tullut edullisempaa ja tehokkaampaa ja investoinnin tuotto on hyvä. Esimerkiksi kymmenen paneelin järjestelmä voi tuottaa keskimäärin 2700-3000 kWh vuodessa.

Järjestelmä on pitkäikäinen, huoltovapaa ja ympäristöystävällinen. Investoimalla aurinkosähköön voi säästää sähkön kulutuksessa uusiutuvasti, puhtaasti sekä meluttomasti.

Koko maan laajuisena toimijana tarjoamme aurinkosähköjärjestelmien asennukset kaikkialla Suomessa. Olemme toteuttaneet aurinkoenergiaratkaisuja mm. Fortumille, Vaasan Sähkölle ja erilaisille liikekiinteistöille.

Eltel Solar – tarpeidesi mukainen aurinkosähköjärjestelmä

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaan - aina pientuotantojärjestelmistä suuriin teollisiin kokonaisuuksiin asti.

Asennuskohteen kartoitus, ammattitaitoinen työnjohto ja osaavat asentajat varmistavat sen, että projekti valmistuu ajallaan suunnitellun aikataulun mukaan.

Asennuspalvelumme sisältävät:

  • Tilannekartoitus
  • Asennussuunnittelu
  • Materiaalitoimitus
  • Asennus, kytkentä ja käyttöönotto
  • Loppudokumentointi asiakkaalle

Tiesitkö että:

Suomen ilmasto-olosuhteet luovat oivat edellytykset aurinkoenergian hyödyntämiselle. Eteläisessä Suomessa aurinkosähköä saadaan saman verran kuin Pohjois-Saksassa, jota pidetään aurinkosähkön edelläkävijämaana. Pimeästä talvesta huolimatta paneelien hyötysuhde viileässä ilmastossa on hyvä. Esimerkiksi kymmenen paneelin järjestelmä voi tuottaa meillä keskimäärin 2700-3000 kWh vuodessa.

Yhteyshenkilö

Santeri Vauhkonen

Tiimipäällikkö, Solar & Charge
Puh. 040 311 3269 santeri.vauhkonen@eltelnetworks.com